Молитвы при неврозе

  • Пресвятой Богородице пред Ее иконою "Взыскание погибших", или "Избавление от бед страждущих"
  • преподобной Марии Египетской
  • священномученику Ермогену, патриарху Московскому и всея Руси
  • святителю Иоанну Новгородскому
  • преподобному Макарию Александрийскому
  • преподобному Лаврентию, епископу Туровскому

Молитва преподобной Марии Египетской

   "О великая Христова угоднице, преподобная Марие! На Небе-си Престолу Божию предстоящи, на земли же духом любве с нами пребывающи, имеющи дерзновение ко Господу, моли спасти рабы Его, к тебе с любовию притекающия.
   Испроси нам у Великомилостиваго Владыки и Господа веры непорочное соблюдение, градов и весей наших утверждение, от глада и пагубы избавление, скорбящим утешение, недугующим - исцеление, падшим - возстание, заблуждшим - укрепление, в делах благих преспеяние и благословение, сиротам и вдовицам - заступление и отшедшим от сего жития - вечное упокоение, всем же нам в день Страшного Суда одесную страны общники быти и блаженный глас Судии Моего услышати: приидите, благословеннии Отца Моего, наследуйте уготованное вам Царствие от сложения мира, и тамо пребывания во веки получити. Аминь".

Молитва святому свящённомученику Ермогену, Патриарху Московскому и всея Руси

   "О великий угодниче Христов, святителю отче наш Ермогене! К тебе, молитвеннику теплрму и предстателю пред Богом непостыдному, усердно притекаем, в нуждах и скорбех наших утешения и помощи просяще. В древнюю годину искушений, внегда обышед-ше обыдоша страну нашу нечестивии врази, Господь яви тя Церкви Своей столпа непоколебима и людем российским пастыря добра, душу свою за овцы положивша и лютыя волки далече отгнавша.
   Ныне убо призри и на ны, недостойная чада твоя, умиленною душею и сокрушенным сердцем тебе призывающыя. Крепость бо наша в нас оскуде, и вражия ловления и сети обыдоша нас.
Помози нам, заступниче наш!
   Утверди нас в вере святей: научи нас всегда творити заповеди Божия и все предания церковныя, от отец наших заповеданная.
   Пастырем нашим буди архипастырь, воином вождь духовный, болящым врач, печальным утешитель, гонимым заступник, юным наставник, всем же благосердый отец и за все теплый молитвенник; яко да молитвами твоими ограждаеми, непрестанно воспоем и прославим Всесвятое Имя Живоначальныя Троицы, Отца и Сына и Святаго Духа во веки веков. Аминь".
 
« Молитвы от злого очарования и о защите от сил тьмы   Молитвы при раке »

Календарь

Иконы