Молитвы при наведенных болезнях

   Причиной наведенной болезни может быть проклятие или даже гнев человека, негативно относящегося к больному.
   При наведенных болезнях ежедневно читают молитвы Пресвятой Троице, Пресвятой Богородице, Иисусу Христу (на избавление от порчи), апостолу и Евангелисту Иоанну Богослову, апостолу и евангелисту Марку, а также молитвы об изгнании злых духов, бесов, дьяволов, болезней и об исцелении больного.

Молитва ко Пресвятой Троице

   "Пресвятая Троице, помилуй нас; Господи, очисти грехи наша; Владыко, прости беззакония наша; Святый, посети и исцели немощи наша, имене Твоего ради. Господи, помилуй (трижды). Слава Отцу и Сыну и Святому Духу, и ныне и присно и во веки веков. Аминь".

Молитва ко Пресвятой Богородице

   "О, Пресвятая Госпоже Владычице Богородице, вышши еси всех Ангел и Архангел, й всея твари честнейши; помощнице еси обидимых, ненадеющихся надеяние, убогих заступнице, печальных утешение, алчущих кормительнице, нагих одеяние, больных исцеление, грешных спасение, христиан всех поможение и заступление. О, Всемилостивая Госпоже, Дево Богородице Владычице, милос-тию Твоею спаси и помилуй святейшия патриархи православныя, преосвященныя митрополиты, архиепископы и епископы и весь священнический и иноческий чин, й вся православныя христианы ризою Твоею честною защити; и умоли^ Госпоже, из Тебе без Семене воплотившагося Христа Бога нашаго, да препояшет нас силою Своею свыше, на невидимыя и видимыя враги наша. О, Всемилостивая Госпоже Владычице Богородице! Воздвигни нас из глубины греховныя и избави нас от глада, губительства, от труса и потопа, от огня и меча, от нашествия иноплеменных и междоусобныя брани, и от напрасный смерти, и от нападения вражия, и от тлетворных ветр, и от смертоносныя язвы, и от всякаго зла. Подаждь, Госпоже, мир и здравие рабом Твоим, всем православным христианом, и просвети им ум и очи сердечнии, ежи ко спасению; и сподоби ны, грешныя рабы Твоя, Царствия Сына Твоего, Христа Бога нашего, яко держава Его благословенна и препрославлена, со Безначальным Его Отцем и с Пресвятым и Благим и Животворящим Его Духом, ныне и присно и во веки веков. Аминь".

Молитва ко Пресвятой Богородице

   "О Пресвятая Богородице! Поризрисблагосердием на моления нас, грешных и смиренных рабов Твоих, и умоли Бога, Сына Твоего, да ниспослет нам и всем, притекающим к Тебе, здравие душевное и телесное и вся, яже к вечной и временной жизни потребная, да простит нам всякое согрешение-вольное и невольное: да избавит нас от всяких скорбей и болезней, и напастей и всякаго злаго обстояния. Ей, Царице наша преблагая, надеждо наша несокрушимая и заступнице необоримая! Не отврати лица Твоего от нас, за множество прегрешений наших: но прости нам руце матерняго милосердия Твоего, и сотвори с нами знамение во благо. Яви нам богатую помощь Твою и благопоспеши во всяком деле благом; от всякаго же начинания греховнаго и промышления лукаваго отврати нас, да выну славим Пречестное имя Твое и поклоняемся честному образу Твоему, и величаем Бога Отца, и Единороднаго Сына Его, Господа нашего Иисуса Христа, и Святаго Духа, со всеми святыми, во веки веков. Аминь".

Молитва ко Пресвятой Богородице

    "Пресвятая Богородице, спаси нас. Многими содержим напастьми, к Тебе прибегаю спасения иский. О Мати Слова и Дево, от тяжких и лютых мя спаси.
   Пресвятая Богородице, спаси нас. Страстей мя смущают при-лози, многаго уныния исполнити мою душу: умири Отроковице, тишиною Сына и Бога Твоего, Всенепорочная. Аминь".

Молитва Иисусу Христу на избавление от порчи

   "Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, огради нас святыми Твоими Ангелами и молитвами Пречистая Владычицы нашея Богородицы и Приснодевы Марии, силою Честного и Животворящего Креста, святого архистратига Божия Михаила и прочих Небесных Сил бесплотных, святого пророка и Предтечи Крестителя Господня Иоанна Богослова, священномученика Киприана и мученицы Иустины, святителя Николая, архиепископа Мир Ликийских Чудотворца, святителя Никиты Новгородского, преподобных Сергия и Никона, игуменов Радонежских, преподобного Серафима Саровского, чудотворца, святых мучениц Веры, Надежды, Любови и матери их Софии, святых и праведных Богоотец Иоакима и Анны и всех святых Твоих, помощи нам недостойным {имя), избави нас от всех навет вражних, от всякого зла, колдовства, волшебства, чародейства и лукавых человек, да не возмогут они причинить нам никоего зла.
   Господи, Светом Твоего Сияния сохрани нас на утро, на день, на вечер, на сон грядущий и силою Благодати Твоей отврати и удали всякие злые нечестия, действуемые по наущению диавола. Кто думал и делал, верни их зло обратно в преисполню, яко Твое есть Царство и Сила и Слава Отца и Сына и Святого Духа. Аминь".

Молитва ко святому апостолу и евангелисту Иоанну Богослову

   "О великий и всехвальный апостоле и Евангелисте Иоанне Богослове, наперсниче Христов, теплый наш заступниче и скорый в скорбех помощниче! Умоли Господа Бога даровати нам оставление всех прегрешений наших, елико согрешихом от юности нашея во всем житии нашем делом, словом, помышлением и всеми нашими чувствы. Во исходе же душ наших помози нам, грешным, избавитися от воздушных мытарств и вечнаго мучения, да твоим милостивным предстательством прославляем Отца и Сына и Святаго Духа ныне и присно и во веки веков. Аминь".

Молитва ко святому апостолу Иоанну Богослову

    "О великий апостоле, евангелисте громогласный, Богослове изящнейший, тайновидче неизреченных откровений, девственниче и возлюбленный наперсниче Христов Иоанне!
   Приими нас, грешных, прибегающих под твое сильное заступление итюкровительство. Испроси у Всещедраго Человеколюбца, Христа Бога нашего, Иже пред очесы твоими кровь Свою дражайшую излил за нас, непотребных рабов своих, да не помянет беззаконий наших, но да помилует нас и сотворит с нами по милости Своей: да дарует нам здравие душевное и телесное, всякое благоденствие и изобилие, наставляя нас обращати оныя во славу Его, Творца, Спасителя и Бога нашего.
   По кончине же временныя жизни нашея да избегнем мы, святый апостоле, немилосердных истязателей, на воздушных мытарствах нас ожидающих, но да достигнем, тобою водимии и покрываемии, Горняго онаго Иерусалима, Егоже славу ты в откровении узрел еси, а ныне наслаждаешися оныя радости, обещанныя избранным Божиим.
   О великий Иоанне! сохрани вся грады и страны христианские и всех, призывающих имя твое, от глада, губительства, труса, потопа, огня, меча и нашествия иноплеменных, и междоусобных брани; избави нас от всякия беды и напасти и молитвами твоими отврати от нас праведный гнев Божий и испроси нам Его милосердие.
   О великий и непостижимый Боже! се на умоление Тебе предлагаем святого Иоанна, егоже Ты сподобил еси неизреченных откровений, приими о нас ходатайство, даруй нам исполнение прошений наших во славу Твою, паче же соверши нас духовным совершенством к наслаждению жизни нескончаемыя в Небесных Твоих Жителях!
   О Небесный Отче, создавый вся Владыко, Всесильный Царю! Коснися благодатию сердец наших, да, растаявше, яко воск, пролившегся пред Тобою и бренная тварь духовна сотворится в честь и славу Твою, и Сына Твоего, и Святаго Духа. Аминь".

Молитва об изгнании злых духов, бесов, дьяволов, болезней

   "Господи, благослови! Господи Боже, Мать Божия, Иисусе Сладчайший, ангелы-хранители и все Святые, встаньте с престола и помогите мне изгнать бесов и вылечить раба Божьего (имя больного).
   Злого духа, духа демона, демона пустыни, демона горных вершин, демона моря, демона болота, злого гения, злого ветра, злого демона и бесов, которые на тело болезни напускают, поражают ВСЕ ТЕЛО - закляни его, светлый дух неба! Закляни его, дух земли! Закляните его, Господь САВАОФ, Бог Наруди - владыка могущественных Богов, Спаситель Саошиант, Пресвятая Троица, Святой , Ремигий и все Святые!
   Злобный демон, злая чума, все бесы, дух неба и Земли изгоняет всех вас из тела раба Божьего (имя). Пусть объединятся все; вместе: гений-хранитель, защитник твой, даймон-хранитель, Господь САВАОФ, Бог Наруди - владыка могущественных Богов, Спаситель Саошиант, Пресвятая Троица, Святой Ремигий и все Святые со Святым духом неба и земли. Заклинание это Великого, Великого, Великого Бога, Аминь, аминь, аменями всех аменев аминь.
   Вас, проклятых и навсегда осужденных дьяволов, силою Божьих имен Ом, Адонай, Иегова, Саваоф, Мессия, Эммануил, Тетраграмматон я сковываю, обессиливаю и изгоняю вас из тела раба Божьего (имя), из каждого места и дома, куда бы ни ходил этот раб Божий.
   Во имя Бога Отца, Бога Сына, Бога Духа Святаго выходите из «тела раба Божьего (имя), злые духи, бесы, дьяволы, демоны и всякая нечисть. Заклинаю вас всеми Божьими именами, самим Господом Богом, Пресвятой Богородицей, Иисусом Христом, Пресвятой Троицей, четырьмя Евангелистами- Марком, Лукою, Матфеем, Иоанном, ангелами и архангелами и всеми Святыми.
   Силою Божьих имен: Агла, Ом, Тетраграмматон, Адонай, Иегова; Саваоф - все злые духи, бесы, дьяволы, все болезни, выходите вон из тела раба Божьего (имя) и сгорите в огне этой свечи! Заклинаю вас несказанными Божественными именами Святого Отца.
   Силою воли изгоняю вас, всех злых духов, бесов, дьяволов, все болезни, из тела раба Божия (имя).
   Силою всех Святых, силою всех небесных сил, нечистая сила, бесы, демоны, дьяволы, болезни и всякая нечисть, повелеваю вам: немедленно уходите вон из тела раба Божьего (имя) и никогда и нигде не возвращайтесь к этому рабу Божьему".

Молитва об исцелении больного

   "О премилосердый Боже, Отче, Сыне и Святый Душе, в нераздельной Троице поклоняемый и славимый, призри благоутробно на раба Твоего (имярек), болезнею одержимаго; отпусти ему вся согрешения его; подай ему исцеление от болезни; возврати ему здравие и силы телесныя; подай ему долгоденственное и благоденственное житие, мирные Твои и примерные блага, чтобы он вместе с нами приносил благодарные мольбы Тебе, Всещедрому Богу и Создателю моему.
   Пресвятая Богородица, всесильным заступлением Твоим помоги мне умолить Сына Твоего, Бога моего, об исцелении раба Божия (имярек).
Все святые и ангелы Господни, молите Бога о больном рабе Его (имярек). Аминь".
 
« Псалом 90 "Живый в помощи Вышняго..."   Молитвы Ангелу Хранителю »

Календарь

Иконы