Молитвы о небесном благословении брака

О небесном благословении брака обращаются с молитвами:
  • Пресвятой Богородице в честь Ее Казанской иконы
  • благоверному князю Петру и княгине Февронии, Муромским чудотворцам 

Молитва Пресвятой Богородице в честь Ее Казанской иконы

   "О Пречистая Владычице Богородице, Царице небеси и земли, вышшая ангел и архангел и всея твари честнейшая, чистая Дево Марие, миру благая помощнице и всем людем утверждение и во всяких нуждах избавление! Призрии ныне, Госпоже Всемилостивая, на рабы Твоя, Тебе умиленною душею и сокрушенным сердцем молящияся, со слезами к Тебе припадающия пречистому и цельбоносному образу Твоему, и помощи и заступления Твоего просящия. О Всемилостивая и Премилосердая Дево Богородице чтимая! Воззри, Госпоже, на люди Твоя: мы бо, грешнии, не имамы иныя помощи, разве Тебе и от Тебя рождшагося Христа Бога нашего. Ты еси заступница и предстательница наша, Ты еси обидимым защищение. Скорбящим радование, сирым прибежище, вдовам хранительница, девам слава, плачущим веселие, больным посещение, немощным исцеление, грешным спасение. Сего ради, о Богомати, к Тебе прибегаем и на Твой пречистый образ с превечным на руку Твоею держимым Младенцем, Господем нашим Иисусом Христом взирающе, умиленное пение Тебе приносим и вопием: помилуй нас, Мати Божия, и прошение наше исполни, вся бо суть возможна ходатайству Твоему: яко Тебе слава подобает ныне и присно и во веки веков. Аминь".

Молитва благоверному князю Петру и княгине Февронии, Муромским чудотворцам

   "О велицыи угодницы Божий и предивнии чудотворцы благовернии князе Петре и княгине Февроние, града Мурома предстателие и хранителие, и о всех нас усерднии ко Господу молитвенницы!
   К вам прибегаем и вам с упованием крепким молимся: вознесите о нас, грешных, святыя молитвы ваша ко Господу Богу, и испросите у благости Его вся благопотребная душам и телесам нашим: веру праву, надежду благу, любовь нелицемерну, благочестие непоколебимо, в добрых делах преуспеяние, мира умирение, земли плодоносие, воздуха благорастворение, телесем здравие и душам спасение. Исходатайствуйте у Царя Небеснаго церкви святей и всей державе Российстей мир, тишину и благостроение и всем нам житие благополучное и добрую христианскую кончину.
   Оградите отечество ваше, град Муром и вся грады российския от всякаго зла: и вся православныя люди, к вам приходящыя и святым мощем вашим покланяющыяся, осените благодатным действом Богоприятных молитв ваших, и вся прошения их во благо исполните. Ей, чудотворцы святии! Не презрите молитв наших, со умилением вам днесь возносимых, но будите о нас приснии предстателие ко Господу и сподобите нас помощию вашею спасение вечное получите и Царствие Небесное унаследовати: да славословим неизреченное человеколюбие Отца и Сына и Святаго Духа, в Троице покланяемаго Бога, во веки веков. Аминь".
 
   Раньше на свадьбе все катались на тройках белых коней, сейчас же невозможно представить это торжественное событие без большого кортежа из автомобилей. Если хочется особого шику, то поможет прокат лимузинов . Недорого, но очень красиво.
 
« Молитва об успехе в бортничестве (пчеловодстве)   Молитвы от недуга расслабления, при параличе »

Календарь

Иконы