Икона Божией Матери «КАЗАНСКАЯ»

Икона Божией Матери «КАЗАНСКАЯ»
Икона Божией Матери «КАЗАНСКАЯ»
 
 
 
   8 (21) июля (22 (4) октября) - икона Божией Матери «КАЗАНСКАЯ» - молятся о прозрении слепых очей, об избавлении от нашествия иноплеменных, является заступницей в тяжелые времена, ей благословляют вступающих в брак.
    Для дома вы можете приобрести в церковной лавке прошедшую реставрацию икону Божией Матери "Казанская", которая будет защищать, и оберегать ваш дом.

Тропарь, глас 4

   Заступнице усердная,/ Мати Господа Вышняго,/ за всех молиши Сына Твоего, Христа Бога нашего,/ и всем твориши спастися,/ в державный Твой покров прибегающим./ Всех нас заступи, о Госпоже, Царице и Владычице,/ иже в напастех, и скорбех, и в болезнех обремененных грехи многими,/ предстоящих и молящихся Тебе умиленною душею/ и сокрушенным сердцем/ пред пречистым Твоим образом со слезами/ и невозвратно надежду имущих на Тя,/ избавления всех зол,/ всем полезная даруй/ и вся спаси, Богородице Дево:/ Ты бо еси Божественный покров рабом твоим.

Молитва пред иконой Божией Матери «КАЗАНСКАЯ»

   О, Пречистая Владычице Богородице, Царице Небеси и земли, вышшая ангел и архангел и всея твари честнейшая, чистая Дево Марие, миру Благая помощнице, и всем людем утверждение, и во всяких нуждах избавление! Призри и ныне, Госпоже Всемилостивая, на рабы твоя, Тебе умиленною душею и сокрушенным сердцем молящыяся, со слезами к тебе припадающыя Пречистому и Цельбоносному образу Твоему, и помощи и заступления Твоего просящыя. О, Всемилостивая и Премилосердная Дево Богородице чтимая! Воззри Госпоже, на люди твоя: мы бо грешнии не имамы иныя помощи, разве Тебе и от Тебе рождшагося Христа Бога нашего. Ты еси заступница и предстательница наша, Ты еси обидимым защищение, скорбящим радование, сирым прибежище, вдовам хранительница, девам слава, плачущым веселие, больным посещение, немощным исцеление, грешным спасение. Сего ради, о Богомати, к Тебе прибегаем и на Твой Пречистый образ с превечным на руку Твоею держимым младенцем, Господем нашим Иисусом Христом взирающе, умиленное пение Тебе приносим и вопием: помилуй нас, Мати Божия, и прошение наше исполни, вся бо суть возможна ходатайству Твоему: яко Тебе слава подобает ныне и присно и во веки веков. Аминь.
 
« Икона Божией Матери «МЛЕКОПИТАТЕЛЬНИЦА»   Икона Божией Матери «ВСЕХ СКОРБЯЩИХ РAДOCTЬ» »

Календарь

Иконы