Молитвы при увечьях или боли рук и ног

   При увечье или боли в руках (ногах) обращайтесь с молитвами к святым:
  • Пресвятой Богородице в честь Ее иконы " Троеручица''
  • преподобному Иоанну Дамаскину
  • святым мученикам Виленским: Антонию, Иоанну и Евстафию
  • бессребреникам Косме и Дамиану
  • преподобному Галактиону Вологодскому

Молитва Пресвятой Богородице в честь Ее иконы " Троеручица"

   "О, Пресвятая Госпоже, Владычице Богородице, велие чудо святому Иоанну Дамаскину явившая, яко веру истинную - надежду несумненную показавшему! Услыши нас, грешных, пред чудотворною Твоею иконою усердно молящихся и просящих Твоея помощи: не отрини моления сего многих ради прегрешений наших, но, яко Мати милосердия и щедрот, избави нас от болезней, скорбей и печалей, прости содеянныя нами грехи, исполни радости и веселия всех, чтущих святую икону Твою, да радостно воспоем и любовию прославим имя Твое, яко Ты еси от всех родов избранная и благословенная во веки веков. Аминь".

Молитва преподобному Галактиону Вологодскому

   "О преподобие и богоблаженне отче наш Галактионе, крепкое страны нашея ограждение, христиан православных поборниче и теплый за нас, грешных, ко Всемилостивому Богу нашему Иисусу Христу и Пречестей Матери Его молитвенниче!
   Умиленно молимся тебе, чудотворней раце честных мощей твоих предстояще: не забуди нас грешных и недостойных, но яко заступник и ходатай усердный, призри милостивно на немощь нашу, и испроси молитвами твоими у Христа Бога нашего, да освятит благодатию Своею души и телеса наша, ум наш да просвятит Светом Богопознания, совесть нашу от мертвых дел да очистит, от греховных же помышлений и губительнаго уныния да оградит, и да дарует нам искреннее покаяние, сердец сокрушение, слезное умиление, воздержание же и трезвость, смиренномудрие и кротость, чистоту душевную и телесную, нищелюбие же и страннолюбие и друг ко другу нелицемерную любовь.
   О преблаженне отче Галактионе! Сиодоби нас шествовати путем спасения, да твоими молитвами првблагий Христос Бог наш покажет на нас, грешных, благодать и милость Свою, и от всячес-кихзол и будущаго мучения нас да свободит, и да сподобит наследники быти Царствия Своего Небеснаго, славящыя и величающыя Его, купно со Безначальным Его Отцем, и Пресвятым и Благим и Животворящим Его Духом, ныне и присно и во веки веков. Аминь".
 
« Молитва общая преподобному   Молитва об успехе в бортничестве (пчеловодстве) »

Календарь

Иконы